Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση Ιερώνυμου για το περιστατικό με τον Χρηστίδη: Διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων

Παρέμβαση Ιερώνυμου για το περιστατικό με τον Χρηστίδη: Διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος έδωσε εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων για τη διερεύνηση του περιστατικού
Σχετικά Άρθρα
Την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου, Ιερώνυμου, προκάλεσε το περιστατικό με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον αρχιμανδρίτης Σεραφείμ διότι ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.
Ειδικότερα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος έδωσε εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων για τη διερεύνηση του περιστατικού.
Υπενθυμίζεται ότι την οργή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του βουλευτή νότιου Τομέα του κόμματος Παύλου Χρηστίδη, ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ.
«Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης