Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διήμερο χωρίς ταξί στην Αθήνα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας διμαρτυρίας προς το Υπουργείο Μεταφορών

Διήμερο χωρίς ταξί στην Αθήνα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας διμαρτυρίας προς το Υπουργείο Μεταφορών
Θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών
Σχετικά Άρθρα
Χωρίς ταξί από σήμερα, Τρίτη 27/2, η Αττική, καθώς το ΣΑΤΑ προχωρά σε διήμερη απεργία.
Μάλιστα, στην Αθήνα θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οδηγοί ταξί προς το Υπουργείο Μεταφορών.
Οι οδηγοί ταξί πρόκειται να συγκεντρωθούν στην οδό Σπύρου Πάτση κατά τις 10:30 και στη συνέχεια, θα κατευθυνθούν προς το Υπουργείο Μεταφορών.

Απεργία ταξί 27-28/2

Σε διήμερη απεργία, αρχής γενομένης από σήμερα, προχωρούν οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι αύριο, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, θα έχουν Γενική Συνέλευση στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για την εναρμόνιση του καταστατικού τους με όσα ορίζει η νομοθεσία, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Το ΣΑΤΑ καλεί όλους τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, να συστρατευτούν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση.

ΕΛ.ΑΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σήμερα σε ισχύ στην πρωτεύουσα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της απεργίας.
Ελληνική Αστυνομία θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας προσωρινές εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες", ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντία Δημογλίδου, υπενθυμίζοντας ότι σήμερα, 27 Φεβρουαρίου και περί ώρα 10:00, οι οδηγοί ΤΑΞΙ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και στη συνέχεια αυτοκινητοπομπή με κατεύθυνση το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
ελασ2_5.JPG
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. " περί ώρα 10:00, οδηγοί ΤΑΞΙ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία – διαμαρτυρία με κατεύθυνση το Υπουργείο Μεταφορών.
Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής".
Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών.
Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης, ενώ σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης