Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Ο νεαρός δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος είναι ο νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Ο νεαρός δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος είναι ο νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης
Σημειώνεται ότι την περασμένη Δευτέρα 19/2 ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε από τα κλιμάκια πυροσβεστικής και του ΔΕΔΔΗΕ σε στύλο υψηλής τάσης στο Παλαιό Φάληρο, όταν ειδοποιήθηκαν για έκρηξη στον μετασχηματιστή στις οδούς Αιώλου και Τρίτωτος
Η υπόθεση συγκλόνισε την περασμένη εβδομάδα, καθώς ένας νέος άνθρωπος βρέθηκε νεκρός σε στύλο της ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο.
Από την πρώτη στιγμή το σενάριο της αυτοκτονίας έφυγε από το «κάδρο» για τις αρχές. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο στύλο της ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο ήταν ο 26χρονος δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί επισήμως ο λόγος για τον οποίο ο νεαρός ανέβηκε στο στύλο, παρά μόνο ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουν πει γείτονες, κατά πάσα πιθανότητα, ο δημοσιογράφος ανέβηκε εκεί για να σώσει ένα γατάκι.
Το γατάκι σώθηκε, ωστόσο ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του…
Σημειώνεται ότι την περασμένη Δευτέρα 19/2 ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε από τα κλιμάκια πυροσβεστικής και του ΔΕΔΔΗΕ σε στύλο υψηλής τάσης στο Παλαιό Φάληρο, όταν ειδοποιήθηκαν για έκρηξη στον μετασχηματιστή στις οδούς Αιώλου και Τρίτωτος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χρειάστηκε πολλή ώρα για να απεγκλωβιστεί από τον στύλο του ΔΕΔΔΗΕ ενώ ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης