Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέμπη: Φοιτητές με λουλούδια στα χέρια στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας με τους 57 νεκρούς

Τέμπη: Φοιτητές με λουλούδια στα χέρια στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας με τους 57 νεκρούς
Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών
Σχετικά Άρθρα
Πλήθος φοιτητών από διάφορα σημεία της χώρας βρέθηκαν στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωγίας στα Τέμπη, με λουλούδια στα χέρια, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη των θυμάτων.
Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα, στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Φοιτητές από τα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης της Αθήνας και της Θεσσαλίας μετέβησαν στο σημείο της τραγωδίας και απέτισαν φόρο τιμής στους συμφοιτητές τους.
«Είμαστε εδώ ένα χρόνο μετά, για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι το έγκλημα αυτό όχι μόνο θα ξεχαστεί, αλλά θα συνεχίσει να είναι νωπό μέσα στα μυαλά. Μέσα σε αυτό το τρένο είχαμε συναδέλφους μας που χάθηκαν, 13 από το ΑΠΘ…», δήλωσε μέλος του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Nωρίτερα το πρωί του Σαββάτου 24/2 , στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, τελέστηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης επιμνημόσυνη δέηση για τα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης