Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του - Νεκρή η γυναίκα - «Τα κορμιά μας δεν προσφέρουνε τίποτα πια»

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του - Νεκρή η γυναίκα - «Τα κορμιά μας δεν προσφέρουνε τίποτα πια»
Ο σύντροφος της γυναίκας είναι τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ζευγάρι προσπάθησε να αυτοκτονήσει στα Εξάρχεια, κόβοντας τις φλέβες του με τη γυναίκα να βρίσκει τελικά τον θάνατο. Την αστυνομία κάλεσε ο σύντροφός της.  
Πρόκειται για υπόθεση θρίλερ με την αυτοκτονία να λαμβάνει χώρα μέσα στο ίδιο το διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι, το οποίο - όπως φαίνεται - επιχείρησε «διπλή» αυτοκτονία. 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άνδρας κάλεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου την ΕΛΑΣ από την οδό Κομνηνών στα Εξάρχεια και ενημέρωσε πως η γυναίκα του είναι νεκρή μέσα στο σπίτι. Πιθανολογείται πως το ζευγάρι προσπάθησε να κάνει από κοινού απόπειρα αυτοκτονίας, και η γυναίκα έχασε τελικά τη ζωή της.
Ο σύντροφος της γυναίκας είναι τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα που θα άφηναν για την αυτοκτονία τους. 
«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουνε τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά», ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης