Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο
Αυτοτραυματίστηκε ο δράστης
(Upd)Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 46χρονος γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε σήμερα Κυριακή 18/2 τη δολοφονία αλλά τουλάχιστον δύο ημέρες πριν μέσα στην οικογενειακή βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης.
Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του και όπως είπε στις Αρχές δολοφόνησε με αυτό τον φρικτό τρόπο το πατέρα του μετά από καυγά.

Από τα στοιχεία φάνηκε πράγματι ότι είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα σε θύμα και θύτη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.
Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο πατροκτόνος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο, ενώ έχει συλληφθεί από τις Αρχές και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες για το τι ακριβώς συνέβη.
Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της φονικής επίθεσης, όπως επίσης και οι ακριβείς συνθήκες των τραγικών γεγονότων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης