Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επιχείρηση στης ΕΛ.ΑΣ στην Κόρινθο, στο λαγούμι της οικογένειας - Συνελήφθη ο 47χρονος

Επιχείρηση στης ΕΛ.ΑΣ στην Κόρινθο, στο λαγούμι της οικογένειας - Συνελήφθη ο 47χρονος
Πρόκειται για την περιοχή όπου διαμένει η αυτοαποκαλούμενη παλαιοχριστιανική κοινότητα
Σχετικά Άρθρα
(upd2)Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσκεψη από κοινωνικό λειτουργό, παρουσία αστυνομικών, σε περιοχή του Δήμου Ευρωστίνης - Ξυλοκάστρου, στην Κορινθία, όπου ζει απομονωμένη μία οικογένεια με ανήλικα παιδιά.
Πρόκειται για την περιοχή όπου διαμένει η αυτοαποκαλούμενη παλαιοχριστιανική κοινότητα και ερευνούν τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας με τα τέσσερα παιδιά, γενικότερα πόσα παιδιά είναι μέλη της κοινότητας , εάν έχουν δηλωθεί οι γεννήσεις τους και ποιοι είναι οι γονείς τους.
Πάντως, το ζευγάρι που τις τελευταίες μέρες έχει εμφανιστεί, έχει κάνει λόγο για 3 ανήλικα παιδιά και μια ενήλικη κόρη που έχει δικό της μωρό.
Η αυτοψία, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, γίνεται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας για να εξακριβωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων παιδιών που βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, αναμένεται να γίνει έρευνα σχετικά με τα έγγραφα των παιδιών και την εξακρίβωση των στοιχείων τους.
Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας από την κοινωνική λειτουργό αναμένεται να ενημερωθεί ο εισαγγελικός λειτουργός, σχετικά με τα ευρήματα.
Σημειώνεται ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα πρόσφατα, μετά από επεισόδιο ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγούς, που ακολούθησε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που βρήκε αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια, ενώ είχαν συλληφθεί οι γονείς.
Οι γονείς έχουν δηλώσει ότι είναι επιλογή τους να ζουν σε λαγούμια και στοές.

Προσήχθη ο 47χρονος

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του του 47χρονου άνδρα, που είναι ο πατέρας της οικογένειας στην «παλαιοχριστιανική» κοινότητα της Κορινθίας, από την Ελληνική Αστυνομία.
Ο 47χρονος, όπως έγινε γνωστό, αντέδρασε στον έλεγχο των αστυνομικών Αρχών και γι’ αυτό προσήχθη και πλέον οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Τελικά, ο άνδρας συνελήφθη για απείθεια στο νόμο και μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των 3 ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Στο Παίδων ο 15χρονος γιος - Αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας

Στο μεταξύ, αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ τα παιδιά της οικογένειας,η  σύζυγο και η μητέρα του,  καθώς κατά την έρευνα δεν εμφανίστηκαν.
Μετά από έρευνες, τελικά εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος και μεταφέρεται στο Παίδων, με εντολή Εισαγγελέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης