Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μαρούδας: Θα είναι το μεγαλύτερο αγροτικό συλλαλητήριο - Να καταλάβει η κυβέρνηση ότι μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα που θέλει λύσεις, όχι ημίμετρα

Μαρούδας: Θα είναι το μεγαλύτερο αγροτικό συλλαλητήριο - Να καταλάβει η κυβέρνηση ότι μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα που θέλει λύσεις, όχι ημίμετρα
«Η απόφασή μας είναι ότι θα πάμε με τα τρακτέρ στην Αθήνα, θα υλοποιηθεί αυτή η απόφαση που έχουμε πάρει», είπε ο Ρ. Μαρούδας
«Θα είναι το μεγαλύτερο αγροτικό συλλαλητήριο που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας», υπάρχει αγωνιστική διάθεση και αποφασιστικότητα, τόνισε ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.
Ο κ. Μαρούδας μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε πως «μπορούμε να διεκδικήσουμε λύσεις, να καταλάβει η κυβέρνηση ότι μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα που θέλει λύσεις και όχι ημίμετρα».
Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα και στους Αθηναίους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για να διεκδικήσουν φθηνότερα και πιο υγιεινά προϊόντα.
Σχετικά με την κάθοδο των τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Μαρούδας ανέφερε ότι «πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Θα πάμε συντεταγμένα στην Αθήνα, θα μείνουμε ένα βράδυ και θα αποχωρήσουμε συνατεταγμένα».
Κληθείς να απαντήσει εάν έχει υπάρξει συμφωνία με το αρμόδιο υπουργείο, είπε πως «η απόφασή μας είναι ότι θα πάμε με τα τρακτέρ στην Αθήνα, θα υλοποιηθεί αυτή η απόφαση που έχουμε πάρει».
Σε ερώτηση για το τι χωρίζει τους αγρότες από μια συμφωνία με την κυβέρνηση, έκανε αναφορά στο αίτημα για αφορολόγητο πετρέλαιο και για αποζημιώσεις για προϊόντα που είχαν ακαρπία ή ζημιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης