Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αχιλλέας Μπέος: Ουδέποτε υπήρξα ρατσιστής ή ομοφοβικός - Το «μαϊμού» ... δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο

Αχιλλέας Μπέος: Ουδέποτε υπήρξα ρατσιστής ή ομοφοβικός - Το «μαϊμού» ... δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο
«Απευθύνομαι σε τρίτο πρόσωπο, στον διαιτητή και είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καν ρατσιστική χροιά» τονίζει ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος
Σχετικά Άρθρα
«Η λέξη “μαϊμού” δεν συμπεριλαμβάνεται στα ρατσιστικά σχόλια», παρατηρεί ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στον οποίο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε ποινική δίωξη για τη χυδαία επίθεση στον Έλληνα ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τετέι της Κηφισιάς.
Μάλιστα, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο κ. Μπέος, «στη ζωή μου ουδέποτε υπήρξα ρατσιστής και ομοφοβικός».

Έρχεται βαριά «καμπάνα»

Στο πρόσφατι παιχνίδι των δυο ομάδων στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League, φαίνεται σε σχετικό βίντεο που ανέβασε η ομάδα των Βόρειων Προαστίων, ότι ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας αποκαλεί τον παίκτη της Λαμίας, «μαϊμού».
Πλέον η ομάδα του Βόλου αντιμετωπίζει κίνδυνο, βάσει των κανονισμών, μέχρι και να χάσει το ματς με την Κηφισιά (0-0) στα χαρτιά, ενώ δεδομένα βαριά θα είναι η «καμπάνα» που θα επιβληθεί στον πρόεδρο και δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά η ανάρτηση Μπέου:

«Σε όλους αυτούς που όχι απλώς συντηρούν αλλά διαστρεβλώνουν κιόλας την πραγματικότητα και προκάλεσαν μια “μαϊμού” δίωξη έχω να πω τα εξής: Στη ζωή μου ουδέποτε υπήρξα ρατσιστής και ομοφοβικός. Ακριβώς το αντίθετο. Και αυτό δεν είναι λόγια αλλά αποδεικνύεται στην πράξη αφού έχω συνυπάρξει και συνεργαστεί, κοινωνικά και επαγγελματικά, αρμονικά με ανθρώπους από διάφορες εθνικότητες, κάθε χρώματος, με διαφορετικό πολιτισμό, έθιμα και προσωπικές επιλογές.
Σχετικά με το περιστατικό στο γήπεδο της Καισαριανής, στην διάρκεια του αγώνα του Βόλου με την Κηφισιά, είναι κάτι περισσότερο από φανερό, είναι ξεκάθαρο, ότι δεν υπάρχει από πλευράς μου καμία απολύτως ρατσιστική επίθεση. Καθώς μάλιστα απευθύνομαι σε τρίτο πρόσωπο, τον διαιτητή, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καν ρατσιστική χροιά.
Σε κάθε περίπτωση όλοι αυτοί οι νεόκοποι παράγοντες και οι υποκινητές τους, που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν για τους δικούς τους λόγους αυτό το συμβάν, οφείλουν να μάθουν ότι η λέξη “μαϊμού” δεν συμπεριλαμβάνεται στα ρατσιστικά σχόλια».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης