Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος ήταν δίπλα στην οικογένεια Καρνέση και στα εγκαίνια των πλοίων, με Πάγκαλο και Παπαθανασίου

Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος ήταν δίπλα στην οικογένεια Καρνέση και στα εγκαίνια των πλοίων, με Πάγκαλο και Παπαθανασίου
Ήταν το 2003, όταν ο Αιγύπτιος βρισκόταν δίπλα στα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας
Εικόνες από την παρουσία του  από τα εγκαίνια πλοίου της οικογένειας Καρνέση, δίπλα σε πολιτικούς και καλλιτέχνες έρχονται στο φως.
Ήταν το 2003, όταν ο Αιγύπτιος βρισκόταν δίπλα στα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας.
Στην εκδήλωση βρισκόταν και ο μουσικοσυνθέτης, Βαγγέλης Παπαθανασίου καθώς και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ακόμα, στον Alpha παρουσιάστηκαν εικόνες από κάποια άλλα εγκαίνια, αυτά του πλοίου "Πανόραμα" που ξεκίνησε το 2011 στη γραμμή Μαρμάρι - Αθήνα. Και εκεί, ο Αιγύπτιος έδωσε το παρών.
Τέλος, προβλήθηκε φωτογραφία από το 2013 όπου ο Αιγύπτιος μακελάρης βρισκόταν μαζί την εφοπλιστική οικογένεια στο εξωτερικό.
Αυτό αποδεικνύει ότι ο 76χρονος επιστάτης ήταν ο πιο πιστός ακόλουθος του Σπύρου Καρνέση.
Οι αρχές αξιολογούν μια σειρά από μαρτυρίες προσπαθντας να φτάσουν στην άκρη του νήματος της τριπλής δολοφονίας και να ρίξουν φως στα αίτια που έφεραν το μακελειό στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας.
Πρόσωπο "κλειδί" η Δέσποινα Καρνέση που δεν μπήκε στο στόχαστρο του δολοφόνου. Η επιχειρηματίας έχασε πριν από δύο 24ωρα την αδερφή της Μαρία, τον γαμπρό της Αντώνη Βλασσάκη και ένα από τα πιο ιστορικά στελέχη της εταιρείας, τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη, που το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στο λογιστήριο της ναυτιλιακής.
Οι σκηνές που περιέγραψαν υπάλληλοι της ναυτιλιακής συμπυκνώνουν το άγριο σκηνικό όταν άκουσαν τους πρώτους πυροβολισμούς.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης