Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λάρισα - Αλειφτήρας για αγρότες: Μονόδρομος η κάθοδος με τρακτέρ στην Αθήνα

Λάρισα - Αλειφτήρας για αγρότες: Μονόδρομος η κάθοδος με τρακτέρ στην Αθήνα
"Tο μοναδικό αίτημα που πλησιάσαμε κάπως κοντά, αν και ακόμη υπάρχει απόσταση, είναι το θέμα του ρεύματος και αυτό για δύο χρόνια:ανέφερε ο Σ. Αλειφτήρας
Στην τελική ευθεία για αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους βρίσκονται οι αγρότες, με φόντο τα κυβερνητικά μέτρα και τη μη ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων τους στη χθεσινή συνάντηση του Μαξίμου.
Μονόδρομος είναι η κάθοδος με τρακτέρ στην Αθήνα, σύμφωνα με τον Σωκράτη Αλειφτήρα, Εκπρόσωπο Τύπου της Αγροτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.
Ο κ. Αλειφτήρας μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι είναι οι καλλιεργητές με τα πρόσθετα μέτρα στήριξης από την Κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «από τα αιτήματα που θέσαμε, το μοναδικό αίτημα που πλησιάσαμε κάπως κοντά, αν και ακόμη υπάρχει απόσταση, είναι το θέμα του ρεύματος και αυτό για δύο χρόνια».
«Η επιλογή «Αθήνα» είναι μονόδρομος. Δύσκολο εγχείρημα, δεν μπορεί να στηριχθεί από ένα μπλόκο, χρειάζεται οργάνωση και συμμετοχή από όλα τα μπλόκα, αλλά η κάθοδος με τρακτέρ στην Αθήνα είναι μονόδρομος», τόνισε ο κ. Αλειφτήρας, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα ΜΑΤ απάντησε ότι «σε όλη την Ευρώπη φθάνουν τα τρακτέρ στο κέντρο των μεγάλων πόλεων. Δεν νομίζω ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης θα πάρουν απόφαση να σταματήσουν τα τρακτέρ».
Σχετικά με τις παροχές και τα πρόσθετα μέτρα στήριξης των αγροτών, ο κ. Αλειφτήρας σχολίασε ότι «είναι θέμα πολιτικής βούλησης και όχι δημοσιονομικής στενότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης