Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στήριξη στον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τετέι από ΠΣΑΠΠ, ΠΑΕ Κηφισιά, ΣΥΡΙΖΑ - Καταδικάζουν τον Αχιλλέα Μπέο

Στήριξη στον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τετέι από ΠΣΑΠΠ, ΠΑΕ Κηφισιά, ΣΥΡΙΖΑ - Καταδικάζουν τον Αχιλλέα Μπέο
«Την ίδια μέρα, ρατσιστική επίθεση Μπέου εναντίον του ποδοσφαιριστή Τετέι και ομοφοβική εναντίον Κασσελάκη» καταγγέλλει η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Με ανακοινώσεις υπέρ του Έλληνα ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τεττέι, για τον οποίο έκανε ρατσιστικό σχόλιο στη διάρκεια του αγώνα ο Αχιλλέας Μπέος, συνεχίζεται ο απόηχος του περιστατικού, που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Καισαριανής.

Ο ΠΣΑΠΠ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών, αναφέρει: «Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Ανδρέα Τεττέι, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕ Κηφισιά, μετά την καταγγελία του για ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.
Στο πλαίσιο αυτό, απευθυνθήκαμε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, για να διερευνήσει το περιστατικό και να κινήσει κάθε διαδικασία επιβολής κυρώσεων σε βάρος του ή των υπαίτιων. Παράλληλα, προτείναμε να αναλάβουμε κοινή δράση για την ανάδειξη και τη στηλίτευση κάθε συμπεριφοράς που ενισχύει κάθε μορφής διάκριση και ιδίως τη φυλετική διάκριση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

«Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει από καιρό. Την ίδια μέρα, ρατσιστική επίθεση Μπέου εναντίον του ποδοσφαιριστή Τεττέι και ομοφοβική εναντίον Κασσελάκη», αναφέρει η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτηση της στο «Χ».


«Να πάψει η ατιμωρησία Μπέου. Ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η ομοφοβία δεν έχουν θέση στην κοινωνία, στον αθλητισμό και στην πολιτική», σημειώνει.

Η ΠΑΕ Κηφισιά

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Κηφισιά σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τετέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!» αναφέρει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ Κηφισιά».
«Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και την κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας κι όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Έλληνας με ρίζες από την Γκάνα σέντερ φορ Ανδρέας Τεττέι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης