Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο επιχειρηματίας Βασίλης Μπρόβας

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο επιχειρηματίας Βασίλης Μπρόβας
Ο Βασίλειος Μπρόβας υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό και δραστήριο μέλος της ΕΞΘ, διετέλεσε δε επί δεκαοκτώ έτη πρόεδρός της
Την απώλεια ενός από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, του Βασίλειου Μπρόβα, που διετέλεσε επί 18 έτη πρόεδρος της 'Ενωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), γνωστοποίησαν σήμερα, με ανακοινώσεις τους, φορείς του τουρισμού της πόλης.
«Με βαθιά συγκίνηση και οδύνη η ΕΞΘ αποχαιρετάει τον επίτιμο πρόεδρό της, Βασίλειο Μπρόβα, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ABC και έναν από τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής οικογένειάς της. Ο Βασίλειος Μπρόβας υπήρξε επί σειρά ετών ενεργό και δραστήριο μέλος της ΕΞΘ, διετέλεσε δε επί δεκαοκτώ έτη πρόεδρός της. Ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τουριστική ιστορία της πόλης μας» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων.
Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά τον Βασίλη Μπρόβα, έναν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Thessaloniki Convention and Visitors Bureau (TCVB), το «Thessaloniki Convention Bureau», που αποτέλεσε την εξέλιξη εκείνου του πρώτου φορέα. «H επαγγελματική του διαδρομή αφήνει ισχυρό αποτύπωμα προσφοράς στην πόλη μας και ειδικότερα στην ανάδειξη της σημασίας του συνεδριακού τουρισμού» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι το ABC Hotel άρχισε να λειτουργεί το 1970, με την επωνυμία του ξενοδοχείου να αναφέρεται στα αρχικά του ιδρυτή του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης