Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Δε θα πάω στη Δικαιοσύνη – «Έκανε κάτι πάρα πολύ χοντρό»

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Δε θα πάω στη Δικαιοσύνη – «Έκανε κάτι πάρα πολύ χοντρό»
«Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη», ξεκαθάρισε ο υπουργός.
Δεν έχει σκοπό να κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Προτοσάλτε».
Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα (12.02.2024) στο Πρώτο Πρόγραμμα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσφύγει στη δικαιοσύνη, σε αντίθεση με τον δημοσιογράφο Άρη Προτοσάλτε ο οποίος προανήγγειλε πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Πάνου Βλάχου.
«Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη», ξεκαθάρισε ο υπουργός. «Όταν λες, να δω σε σάκο, τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, είναι σαν να λες θέλω να τους δω να είναι πεθαμένοι, να τους σκοτώνουν», εξήγησε ο υπουργός Υγείας, υπονοώντας ότι ο γνωστός ηθοποιός παρακινεί και προτρέπει σε φόνο. «Αυτό, όπως και να το δεις, ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κ. Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό», είπε και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον κ. Βλάχο και ότι «ως ηθοποιός μου είναι πολύ συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι ταλαντούχος».

«Θλίβομαι…»

«Τον έχω δει αρκετά», συμπλήρωσε «και γιατί οι γιοι μου βλέπανε την Μουρμούρα πολύ», είπε και διαπίστωσε πως «πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο».
Από την πλευρά του, ο Πάνος Βλάχος- σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το περιστατικό με τους δημοσιογράφους – επιχείρησε να ρίξει τους τόνους με ανάρτησή του social media. «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στο σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε σε story στο Instagram.
Η θύελλα ξέσπασε χθες Κυριακή, όταν ο Πάνος Βλάχος σε live του στη Θεσσαλονίκη, τραγουδάει μεταξύ άλλων τον στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης