Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι αγρότες κλιμακώνουν – Εισβολή στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και μπλόκο στη Θεσσαλονίκη, ξεκάθαρο μήνυμα στο Μαξίμου

Οι αγρότες κλιμακώνουν – Εισβολή στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και μπλόκο στη Θεσσαλονίκη, ξεκάθαρο μήνυμα στο Μαξίμου
Το μεσημέρι της Κυριακής (11/2/2024) απέκλεισαν την είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη
Σχετικά Άρθρα
Μήνυμα στην κυβέρνηση δύο μέρες πριν από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό (13/2) στέλνουν οι αγρότες εντείνοντας τις πολύμορφες κινητοποιήσεις τους.
Το μήνυμα τους είναι ξεκάθαρο. Εάν τα αιτήματά τους δεν ικανοποιηθούν θα απαντήσουν με πιο δυναμικό τρόπο. Δηλαδή με μπλόκα σε εθνικές οδούς και με κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα.
Το μεσημέρι της Κυριακής (11/2/2024) απέκλεισαν την είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.
Μάλιστα οι αγρότες έριξαν άχυρα και κοπριά στην είσοδο της Περιφέρειας καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για αδιαφορία.

axyra_2_1.jpg
Οι αγρότες του μπλόκου των Κοίλων αναχώρησαν από τον κόμβο της Τεχνομπετόν και το μεσημέρι έκαναν κατάληψη και απέκλεισαν την είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας, όπως μεταδίδει το Kozanimedia.

axyra.jpg


axyra_3.jpg

Κλειστός από μπλόκο ο δρόμος Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών


Μέχρι τις 8 το βράδυ της Κυριακής (11/2) θα παραμείνει κλειστή η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, μετά τον αποκλεισμό στον οποίο προχώρησαν αγρότες με τρακτέρ και φορτηγά.
Από τις 12 το μεσημέρι, αγρότες και μελισσοκόμοι, με τρακτέρ και φορτηγά, απέκλεισαν και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού στο ύψος των Νέων Μουδανιών.
Από την έναρξη των κινητοποιήσεων, οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούσαν συμβολικούς αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και είναι η πρώτη φορά σήμερα που πραγματοποιήθηκε πολύωρος αποκλεισμός, διάρκειας οκτώ ωρών, ενώ όπως είπε μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Φιλοκλής Γκοτζιάς, από το μπλόκο της Χαλκιδικής, τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουν για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και όλα θα εξαρτηθούν από την έκβαση της συνάντησης με τον πρωθυπουργό.
Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης