Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τι συμβαίνει; - Παράξενο κομβόι με 20 βουλγάρικες νταλίκες μεταφέρει πυρομαχικά από τα Γιάννενα - Σενάρια περί Ουκρανίας

Τι συμβαίνει; - Παράξενο κομβόι με 20 βουλγάρικες νταλίκες μεταφέρει πυρομαχικά από τα Γιάννενα - Σενάρια περί Ουκρανίας
Η επιχείρηση μεταφοράς από στρατιωτικές αποθήκες των Ιωαννίνων ξεκίνησε το πρωί της Παρασεκυής 9 Φεβρουαρίου από τις αποθήκες στο Πετσάλι
Σειρά από νταλίκες με βουλγάρικες πινακίδες διέσχισε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων μεταφέροντας… πυρομαχικά, σε μια παράξενη αποστολή που εύλογα προκαλεί ερωτηματικά σε μια κρίσιμη γεωπολιτική κατάσταση.
Ειδικότερα, η επιχείρηση μεταφοράς από στρατιωτικές αποθήκες των Ιωαννίνων ξεκίνησε το πρωί της Παρασεκυής 9 Φεβρουαρίου από τις αποθήκες στο Πετσάλι, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Epiruspost.
Πάνω από είκοσι νταλίκες που είχαν φτάσει το τελευταίο διήμερο ξεκίνησαν με τη συνοδεία περιπολικών και συμβατικών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, διέσχισαν όλο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και εισήλθαν στην Εγνατία.
Οι συγκεκριμένες νταλίκες φέρεται να ανήκουν σε Βουλγάρικη εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταφορά πυρομαχικών και εκρηκτικών.
Ο τελικός προορισμός του είναι άγνωστος, ενώ διάφορα σενάρια - που δεν έχουν επιβεβαιωθεί - κάνουν λόγο για μεταφορά του υλικού στην Ουκρανία.
Η ίδια Βουλγάρικη εταιρεία είχε μεταφέρει προ διετίας περίπου πολεμικό υλικό και από αποθήκες της Κοζάνης.

Δείτε εικόνες από τα φορτηγά που προκάλεσαν ερωτηματικά στους πολίτες στην Βόρεια Ελλάδα-

Βίντεο: 



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης