Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με 15μελή επιτροπή, οι αγρότες πάνε στο Μαξίμου - Την Τρίτη (13/2) η συνάντηση με Μητσοτάκη

Με 15μελή επιτροπή, οι αγρότες πάνε στο Μαξίμου - Την Τρίτη (13/2) η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η Επιτροπή θα αποτελείται από έξι από Έβρο και Μακεδονία, έξι από Θεσσαλία, δύο από Στερεά Ελλάδα κι ένας από την Πελοπόννησο
Σχετικά Άρθρα
Από 15 άτομα θα αποτελείται η επιτροπή των αγροτών, που θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την Τρίτη (13/2/2024).
Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη των αγροτών, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου Θεσσαλονίκης και διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες.
«Θα είναι εκπρόσωποι από όλα τα μπλόκα, όπως μπορούμε εμείς να τα εκπροσωπήσουμε. Έχει ξαναγίνει, δεν είναι πρώτη φορά», δήλωσε ο Κώστας Τζέλας, πρόεδρος Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Δεν θα κλιμακώσουν μέχρι και την Τρίτη

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου, Διαμαντής Διαμαντόπουλος, ανέφερε ότι «η σύσκεψη σήμερα είχε έναν διαδικαστικό χαρακτήρα, για να αναλύσουμε τα θέματα που έχουμε συμφωνήσει και πώς θα τα παρουσιάσουμε στον πρωθυπουργό.
«Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε η επιτροπή που θα πάει στην σύσκεψη με τον πρωθυπουργό. Η αντιπροσώπευση θα είναι 15 άτομα, θα είναι έξι από Έβρο και Μακεδονία, έξι από Θεσσαλία, δύο από Στερεά Ελλάδα κι ένας από την Πελοπόννησο» επεσήμανε.
Επισημαίνεται ότι οι αγρότες δεσμεύθηκαν ότι δεν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Άλλωστε, ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει ότι δεν μπορεί να γίνει διάλογος με κλειστούς δρόμους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης