Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αλλάζει ο καιρός: Πότε έρχονται βροχές στην Αττική

Αλλάζει ο καιρός: Πότε έρχονται βροχές στην Αττική
Στην Αττική θα βρέξει από το βράδυ της Κυριακής, αλλά και τη Δευτέρα
Τοπικές βροχές έρχονται αύριο Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στο Ιόνιο και στη δυτική Πελοπόννησο αλλά κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο, σύμφωνα με την πρόγνωση για τον καιρό του μετεωρολόγου Παναγιώτη Γιαννόπουλο.
Ιδιαίτερα στα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι βροχερός μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ θα σημειωθούν και καταιγίδες. Αναφορικά με την υπόλοιπη χώρα, ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος.
Εκδοχή φθινοπώρου αναμένεται να εμφανιστεί στα δυτικά της χώρας από την Κυριακή. Ωστόσο, οι βροχές θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Στην Αττική θα βρέξει από το βράδυ της Κυριακής, αλλά και τη Δευτέρα. Όμως καθώς θα επικρατήσουν νοτιάδες, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, και πάλι θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο υψηλότερα από τα κανονικά.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, την Πέμπτη κυρίως στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα θα ενταθούν θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, υπάρχει πιθανότητα να βρέξει τοπικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά τους 15 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και μετά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης