Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η πρώην Σταρ Ελλάς Μικαέλα Φωτιάδη - «Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά» - Οι φωτογραφίες - ντοκουμέντο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η πρώην Σταρ Ελλάς Μικαέλα Φωτιάδη - «Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά» - Οι φωτογραφίες - ντοκουμέντο
Η Μικαέλα Φωτιάδη τόνισε χαρακτηριστικά: «Πονάω ακόμη, δεν μπορώ να μιλήσω.
Η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η ίδια χτυπημένη στο πρόσωπό της.
Η πρώην Σταρ Ελλάς και παίκτρια του GNTM έγραψε πάνω στο στιγμιότυπο: «Έστειλε τελικά τα ανθρωπάκια του… Μπράβο να σε χαίρονται».
Στη συνέχεια, η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσίευσε ακόμη ένα Instagram Story που έγραφε:
«Κανείς δεν με σακατεύει εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τ’ άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».
Η Μικαέλα Φωτιάδη μιλώντας στην εκπομπή του Alpha  τόνισε χαρακτηριστικά: «Πονάω ακόμη, δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά. Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκανα επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν έχει κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό, χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».
mikaelafotiadi.mamamika_1707240418_3296894102107813652_598096207.webp


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης