Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καλύβια: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον πατέρα που επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς

Καλύβια: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον πατέρα που επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο άνδρας φέρεται να μπήκε βίαια στη σχολική αίθουσα, να απείλησε και εξύβρισε την καθηγήτρια και να έκλεισε την πόρτα πάνω της, χτυπώντας την στον ώμο
Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το περιστατικό με πατέρα μαθητή που εισέβαλε σε σχολείο στα Καλύβια και επιτέθηκε στους εκπαιδευτικούς και στη Διευθύντρια.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην παραγγελία της προς το προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας ζητάει να εξακριβωθεί αν τελέστηκαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις στο σχολείο στα Καλύβια.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο άνδρας φέρεται να μπήκε βίαια στη σχολική αίθουσα, να απείλησε και εξύβρισε την καθηγήτρια και να έκλεισε την πόρτα πάνω της, χτυπώντας την στον ώμο. Αφορμή για το περιστατικό φαίνεται πως ήταν τα παιδαγωγικά μέτρα που επιβλήθηκαν στο γιο του άνδρα, επειδή είχε εξυβρίσει καθηγήτρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης