Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο 48χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο 48χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα
Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 48χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λόγω εντάλματος που εκκρεμούσε εις βάρος του από το 2021 για ανθρωποκτονία.
Από το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συνελήφθη τις απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, 48χρονος αλλοδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ένταλμα αφορά τη εμπλοκή του σε υπόθεση της έκρηξης αυτοκινήτου Smart που είχε γίνει στις 29 Δεκεμβρίου 2014 στην Αττική Οδό. Τότε είχε σκοτωθεί ο οδηγός – ένας 35χρονος Αλβανός και είχε τραυματιστεί η συνοδηγός.
Η έκρηξη είχε γίνει ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει. Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν παγιδευμένο με μηχανισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο από την αστυνομία θεωρείται στενός φίλος γνωστού Αλβανού βαρυποινίτη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης