Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Τα σημερινά συλλαλητήρια και το ραντεβού στην Agrotica στη Θεσσαλονίκη

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Τα σημερινά συλλαλητήρια και  το ραντεβού στην Agrotica στη Θεσσαλονίκη
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει η Εθνική Οδός ταυτόχρονα σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο
Σχετικά Άρθρα
Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Καρδίτσα, πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη 31/1, οι αγρότες της Θεσσαλίας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει η Εθνική Οδός ταυτόχρονα σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο.
Μάλιστα, ετοιμάζονται να στείλουν τα αιτήματά τους στον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη -, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έως και 10.000 ευρώ θα φθάσει η αποζημίωση στους αγρότες που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel -, ζητώντας  και συνάντηση μαζί του.  Οι Θεσσαλοί αγρότες έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο και το μεσημέρι του Σαββάτου 3/4 στην Agrotica στη Θεσσαλονίκη
Σημειώνεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για την προσθετή αρωγή στους πληγέντες αγρότες της Θεσσαλίας ύψους από 5.000 έως 10.000 ευρώ, ανάλογα τις ζημίες στον εξοπλισμό και το έγγυο κεφάλαιό τους.
Παράλληλα, συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και μηχανοκίνητη πορεία θα κάνουν πραγματοποιήσουν οι αγρότες του βορείου Έβρου, ενώ οι αγρότες της Αχαΐας θα συγκεντρωθούν στο κτίριο της Περιφέρειας περνώντας με τα τρακτέρ τους μέσα από την Πάτρα.
Αύριο, Πέμπτη 1/2 , τρακτέρ από τις Σέρρες θα κάνουν την εμφάνιση τους στην Εγνατία Οδό, στο δρόμο Σερρών-Θεσσαλονίκης, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όπου θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 13:00 στην Agrotica και θα παραμείνουν εκεί μέχρι την Κυριακή 4/4.
Ραντεβού με 300 τρακτέρ από διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας στο Νότιο Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, έχουν την Πέμπτη 1/2 και ενόψει των εγκαινίων της 30ης Agrotica οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής. Μάλιστα, θα φτάσουν το πρωί της Πέμπτης τα τρακτέρ από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις - το λιμάνι, το Δερβένι και τα Μουδανιά-, θα σταθμεύσουν πάνω στο πεζοδρόμιο στο Νότιο Τόξο της ΔΕΘ και τις 4 ημέρες που θα διαρκέσει η έκθεση Agrotica.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης