Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορυφώνεται η κακοκαιρία AVGI, πότε εξασθενούν τα φαινόμενα - Έως 12 βαθμους Κελσίου η θερμοκρασία

Κορυφώνεται η κακοκαιρία AVGI, πότε εξασθενούν τα φαινόμενα -  Έως 12 βαθμους Κελσίου η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία που την Τρίτη 30/1 δεν θα ξεπεράσει τους 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου, θα παρουσιάσει μικρή άνοδο την Τετάρτη 31/1, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά
Κορυφώνεται η κακοκαιρία AVGI σήμερα, Τρίτη 30/1, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται έως το βράδυ σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Μαγνησίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Ανατολικής Πελοποννήσου, της Εύβοιας, της Κρήτης και στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου.
m1_7.JPG
Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μαγνησίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και της Κρήτης.
m2_14.JPG
Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σημαντική σταδιακή εξασθένηση και από το πρωί της Τετάρτης 31/1 θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στην Εύβοια και κυρίως στην Κρήτη.
Στον Χάρτη παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός (βροχή / χιόνι) που αναμένεται την Τρίτη 30/01 και Τετάρτη 31/1.
m3_10.JPG
Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν την Τρίτη 30/1 τα 8 μποφόρ και κατά τόπους τα 9 μποφόρ, ενώ θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση την Τετάρτη 31/1. Στο Ιόνιο οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία που την Τρίτη 30/1 δεν θα ξεπεράσει τους 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου, θα παρουσιάσει μικρή άνοδο την Τετάρτη 31/1, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης