Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ για τον Πισάρο της ΑΕΚ: Σκότωσαν τη θεία του, τραυμάτισαν την μητέρα του στο Μεξικό

Σοκ για τον Πισάρο της ΑΕΚ: Σκότωσαν τη θεία του, τραυμάτισαν την μητέρα του στο Μεξικό
Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από το Μεξικό, καθώς όπως αναφέρεται, ληστές δολοφόνησαν τη θεία του Ροδόλφο Πισάρο και τραυμάτισαν τη μητέρα του!

Σοκάρουν τα νέα για τον Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ. Ύστερα από επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας στην περιοχή Ταμαουλίτας στο Μεξικό, το βράδυ του Σαββάτου (27/01) πραγματοποιήθηκε κλήση έκτακτης ανάγκης, από την οικογένεια του ποδοσφαιριστή της «Ένωσης».

Δυστυχώς, η θεία του ποδοσφαιριστή έχασε τη ζωή της, καθώς δολοφονήθηκε από τους ληστές. Παράλληλα, τραυματίστηκε σοβαρά και η μητέρα του Πισάρο, η οποία επέζησε από δύο πυροβολισμούς, ενώ βίαιη επίθεση δέχθηκε και ο θείος του. Αμφότεροι βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπως τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τη μεξικανική ιστοσελίδα «Heraldo»: «Η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του Πισάρο, με την ίδια να δολοφονείται, ενώ η μητέρα του Πισάρο και ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού.

Τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανακάλυψε μια γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία της μητέρας του Πισάρο που ήταν νεκρή».

www.bnsports.gr
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης