Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω συγκέντρωσης και πορείας για τη Γάζα - Οι κλειστοί δρόμοι

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω συγκέντρωσης και πορείας για τη Γάζα - Οι κλειστοί δρόμοι
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας
Σχετικά Άρθρα
Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς είναι σε εξέλιξη πορεία αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη από διάφορες συλλογικότητες και το ΠΑΜΕ.
Οι διαδηλωτές, σύμφωνα με την Αστυνομία είναι πάνω από 4.500 άτομα, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και στο πάρκο Ελευθερίας και αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ στο Παλαιό Ψυχικό.
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κουτσούμπας: Να σταματήσει το μακελειό - Να μην στείλει φρεγάτα ελληνική στην Ερυθρά Θάλασσα

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Πάρκο Ελευθερίας για να βροντοφωναξούμε ξανά "Λευτεριά στην Παλαιστίνη"! Να σταματήσει τώρα το μακελειό, η γενοκτονία κατά του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, που είναι κατακτητής των παλαιστινιακών εδαφών», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ "Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό Καμία εμπλοκή - Καμία συμμετοχή στη σφαγή".
Ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε να μην στείλει η ελληνική κυβέρνηση φρεγάτα ελληνική στην Ερυθρά Θάλασσα.
«Υπάρχει κίνδυνος γενίκευσης του πολέμου στη Μ. Ανατολή, που αυτή η φωτιά που θα ανάψει θα αγκαλιάσει δυστυχώς και τη χώρα μας. Θα κάψει και τον δικό μας λαό», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης