Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκλονιστική ανάρτηση του προέδρου του ΠΣΑΠΠ: Πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του λόγω οφειλών

Συγκλονιστική ανάρτηση του προέδρου του ΠΣΑΠΠ: Πρώην παίκτης του Άρη σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του λόγω οφειλών
Πρώην παίκτης του Άρη φέρεται να σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του, λόγω οφειλής από την Πολιτεία

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στο Facebook ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), Γιώργος Μπαντής, το πρωί της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε τα μηνύματα που του έστειλε πρώην παίκτης του Άρη, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό του, λόγω οφειλής από την Πολιτεία.
Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 2023, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ είχε προβεί σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη πως πρώην παίκτης του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας καθώς του οφείλονταν χρήματα που δεν είχε εισπράξει.
Με νέα ανάρτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook ο Μπαντής δίνει στη δημοσιότητα ένα μήνυμα που έχει ανταλλάξει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και όπως λέει το δημοσιεύει γιατί δεν θέλει να "βάψει τα χέρια του με αίμα".
"Δημοσιεύω τη συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα.
Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε", έγραψε.
Στον διάλογο που δημοσιεύει φαίνεται το μήνυμα του πρώην παίκτη του Άρη, χωρίς να τον κατανομάζει, που λέει πως δεν αντέχει άλλο την κοροϊδία και πως κάνει κακές σκέψεις, με τον Γιώργο Μπαντή να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης