Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πέθανε ο πατέρας της Άννας Διαμαντοπούλου – «Ο κ. Τάκης έφυγε! Πλήρης γεμάτων ημερών»

Πέθανε ο πατέρας της Άννας Διαμαντοπούλου – «Ο κ. Τάκης έφυγε! Πλήρης γεμάτων ημερών»
Η Άννα Διαμαντοπούλου με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον πατέρα της
Τελευταίο αντίο στον πατέρα της Δημήτρη Διαμαντόπουλο από την πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου της Ηλιούπολης.
Παρόντες εκτός από την στενή οικογένεια της Άννας Διαμαντοπούλου ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πάρης Κουκουλόπουλος και Ευαγγελία Λιακούλη, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλατζής και πολλοί άλλοι.
Η Άννα Διαμαντοπούλου με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον πατέρα της: «Ο κ. Τάκης έφυγε! Πλήρης γεμάτων ημερών. Παιδί στον πόλεμο, νεολαίος στον εμφύλιο, διωκόμενος λόγω φρονημάτων στην σκληρή μετεμφυλιακή πατρίδα μας, ανήκε στη γενιά που τα είδε όλα και που σήκωσε την Ελλάδα από τα ερείπια. Οι χιλιάδες ανώνυμοι σπουδαίοι άνθρωποι. Ένας απ αυτούς αλλά μοναδικός για μας ο μπαμπάς μας. Για όλους εμάς που τον ζήσαμε, ξέρουμε πως εκεί πάνω θα πάει παίζοντας φυσαρμόνικα και θα χορέψει όπως πάντα ένα λεβέντικο ζεϊμπέκικο. Οι μνήμες μας μια δεύτερη ζωή».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης