Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κόρινθος - ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 67χρονου που μετέφερε με κλεμμένο όχημα 195 κιλά κάνναβης - Τα κέρδη του θα έφταναν τα 600.000 ευρώ

Κόρινθος - ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 67χρονου που μετέφερε με κλεμμένο όχημα 195 κιλά κάνναβης - Τα κέρδη του θα έφταναν τα 600.000 ευρώ
Υπολογίζεται πως από την εγκληματική του δράση τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζε θα έφταναν τα 600.000 ευρώ
Χειροπέδες σε έναν 67χρονο πέρασαν αστυνομικοί στο Κιάτο Κορινθίας, καθώς πιάστηκε να μεταφέρει με κλεμμένο όχημα πάνω από 190 κιλά κάνναβης.
Πρόκειται για πρόσωπο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, για διακίνηση ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Η σύλληψη

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 23/1 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, ένας 67χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά, κλοπή και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Πατρών, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα που οδηγούσε ο 67χρονος, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 145 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 195,06 κιλών.
Επιπλέον, όπως προέκυψε, για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 13/9/2023 στην Αττική, ενώ σ’ αυτό είχε τοποθετήσει πλαστές κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Υπολογίζεται πως από την εγκληματική του δράση τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζε θα έφταναν τα 600.000 ευρώ.
elas2_15.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης