Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι της Greek Mafia για τα συμβόλαια θανάτου

Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι της Greek Mafia για τα συμβόλαια θανάτου
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ασύλληπτα μέλη της Greek Μafia είναι τουλάχιστον 10 και οι αρχές έχουν εστιάσει στον εντοπισμό τους
Στη φυλακή οδηγούνται, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 39χρονος και ο 21χρονος οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή σε δολοφονίες της αποκαλούμενης Greek mafia.
Επίσης ένας ακόμη 21χρονος, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα. Οι κατηγορίες για τον εν λόγω συλληφθέντα, οποίος αρνήθηκε τα πάντα, ήταν μόνο πλημμελήματα για παράνομη οπλοκατοχή και λαθρεμπορία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 39χρονος αρνήθηκε να μιλήσει επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής, ενώ ο 21χρονος, που αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή.
Οι δολοφονικές επιθέσεις στις οποίες κατηγορούνται πως συμμετείχαν είναι αυτές στους Γιάννη Σκαφτούρο, Βασίλη Ρουμπάτη και Διονύση Μουζακίτη. Κατηγορούνται επίσης για συμμετοχή στις απόπειρες ανθρωποκτονίας του Θεόδωρου Μαυρόπουλου και δύο συγγενικών προσώπων του Σκαφτούρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ασύλληπτα μέλη της Greek Μafia είναι τουλάχιστον 10 και οι αρχές έχουν εστιάσει στον εντοπισμό τους.
Τα κέρδη από το λαθρεμπόριο τσιγάρων φαίνεται πως ήταν αιτία για τον νέο πόλεμο μεταξύ αντιμαχόμενων ομάδων, με συμβόλαια θανάτου, βομβιστικές και εμπρηστικές επιθέσεις. Αυτό αποκάλυψαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, οι οποίοι τόνισαν ότι ο «τζίρος» από τα παράνομα τσιγάρα είναι τεράστιος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης