Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κλειστά τη Δευτέρα 22/1 τα σχολεία σε Φλώρινα, Κοζάνη, Πρέσπες και Αμύνταιο - Κανονικά η λειτουργία των παιδικών σταθμών

Κλειστά τη Δευτέρα 22/1 τα σχολεία σε Φλώρινα, Κοζάνη, Πρέσπες και Αμύνταιο - Κανονικά η λειτουργία των παιδικών σταθμών
Πού δεν θα ανοίξουν τα σχολεία
Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 22/1 τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, στους δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου, Κοζάνης και Πρεσπών.
Αντίθετα, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας Β. Γιαννάκη, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή.
Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Πρέσπες

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Γεώργιου Στεργίου, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Δήμο Πρεσπών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Ωστόσο, ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Αμύνταιο

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, Ιωάννη Λιάση, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από αυτούς στις Δημοτικές Κοινότητες Λεχόβου και Βαρικού οι οποίοι θα παραμείνουν κλειστοί.

Εορδαία

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτερα 22/1 2024 τα σχολεία του δήμου Εορδαίας, εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί ολικού παγετού και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Εορδαίς, Παναγιώτη Ν.Πλακεντά.

Κοζάνη

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης, Γιάννη Κοκκαλιάρη, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, κλειστές θα παραμείνουν τη Δευτέρα 22/1 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) και Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ του Δήμου Κοζάνης. Σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.
Στο δήμο Βελβεντού τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10:00.
Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καστοριά: Αναμένονται αποφάσεις για τα σχολεία στην Καστοριά

Το απόγευμα της Κυριακής 21/1, στις 18:00, αναμένεται η ανακοίνωση από τον δήμο Καστοριάς σχετικά με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων τη Δευτέρα 22/1/2024
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες του δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν στις 10:00 , ενώ ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης