Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επιμένει η κακοκαιρία στη νότια και νοτιοανατολική χώρα – Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο, κατά τόπους παγετός από το βράδυ

Επιμένει η κακοκαιρία στη νότια και νοτιοανατολική χώρα – Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο, κατά τόπους παγετός από το βράδυ
H θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και από το βράδυ της Κυριακής 21/1 θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της κεντρικής και βόρειας χώρας
Παρά τη βελτίωση που παρουσιάζει ο καιρός την Κυριακή 21/01 σε μεγάλο μέρος της χώρας, η κακοκαιρία αναμένεται να επιμείνει στα νότια και νοτιοανατολικά, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Έτσι, για το υπόλοιπο τη ημέρας αναμένονται χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της Στερεάς και Πελοποννήσου έως τις πρώτες βραδινές ώρες (21/1), ενώ βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου των παραπάνω περιοχών.
Παράλληλα, βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα σημειωθούν και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.
Τα φαινόμενα από τις πρώτες βραδινές ώρες θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στη Κρήτη και στα νότια τμήματα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.
r1_1.JPG
r2.JPG
Επιπλέον, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι (7 έως 9 μποφόρ) θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο οι ανατολικοί άνεμοι θα φτάνουν κατά τόπους τα 6 έως 7 μποφόρ.
anemoi.JPG
Τέλος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και από το βράδυ της Κυριακής 21/1 θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της κεντρικής και βόρειας χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης