Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του

Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του
Ο ίδιος αρνείται ότι συνελήφθη και υποστηρίζει πως παραδόθηκε και ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τις αστυνομικές Αρχές
Συνελήφθη στην περιοχή του Ασπρόπυργου ο 23χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του.
Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 10 Ιανουαρίου σε καταυλισμό Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων και έκτοτε η Αστυνομία αναζητούσε τον 23χρονο καθώς είχε εκδοθεί εις βάρους του ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο 23χρονος συνελήφθη γύρω στις 8 το πρωί από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Την Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια μετά τη σύλληψή του, αφού σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Ο ίδιος αρνείται ότι συνελήφθη και υποστηρίζει πως παραδόθηκε και ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τις αστυνομικές Αρχές.
Ο 4χρονος, από τις 11 Ιανουαρίου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου αρχικά είχε διασωληνωθεί με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του και αποσωληνώθηκε.
H 29χρονη μητέρα, φέρεται να έχει πει στην αστυνομία πως ο δράστης είχε ξυλοκοπήσει κι άλλη φορά το 4χρονο παιδί αλλά και τα υπόλοιπα τρία παιδιά της.
Εκείνη κατάγεται από τη Λαμία και ζούσε εκεί μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, μέχρι που γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και «κλεφτήκανε» οπότε ζούσαν στον καταυλισμό του Βλυχού, στο σπίτι του 23χρονου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης