Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λέκκας για σεισμό στον Αργολικό Κόλπο: Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό - Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές

Λέκκας για σεισμό στον Αργολικό Κόλπο: Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό - Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές
"Μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζεται κάτι το ιδιαίτερο μέσα στον Αργολικό κόλπο", σύμφωνα με τον Ευθ. Λέκκα
«Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον κύριο σεισμό, είναι νωρίς, είναι δύσκολο να το πούμε ακόμη», τόνισε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του ΕΚΠΑ, Ευθύμης Λέκκας, για τον σεισμό στον Αργολικό Κόλπο, εξηγώντας πως πρόκειται για περιοχή που δεν έχει έντονη σεισμικότητα.
Όπως ανέφερε ο κ. Λέκκας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ο σεισμός είναι σε μία περιοχή που δεν έχει έντονη σεισμικότητα. Γειτνιάζει βεβαίως με την περιοχή του Λεωνιδίου που υπάρχουν μεγάλες δομές και ρήγματα, αλλά θα δούμε την εξέλιξη του φαινομένου. Μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζεται κάτι το ιδιαίτερο μέσα στον Αργολικό κόλπο».
Κατά τον ίδιο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές, ούτε αναμένεται προς το παρόν να συνεδριάσει η Μόνιμη Ειδική Επιστημονική Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και Μείωσης της Σεισμικής Διακινδύνευσης του ΟΑΣΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης