Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών είναι μεγάλη κοινωνική πρόοδος, αρκεί να μη το οικειοποιηθεί η woke ατζέντα

Το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών είναι μεγάλη κοινωνική πρόοδος, αρκεί να μη το οικειοποιηθεί η woke ατζέντα
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να νομοθετήσει τη θέσπιση πολιτικού γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια και το δικαίωμά τους στην υιοθεσία.
Και πολύ καλώς πράττει, αυτό έπρεπε να έχει γίνει καιρό τώρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Δεν νοείται εν έτει 2024 να υπάρχουν λιγότερα δικαιώματα για οποιαδήποτε οικογένεια.
Υπάρχουν όμως αντιδράσεις από πολίτες και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τί παρατήρησα σε σχετικές συζητήσεις. Βγάζουμε εκτός τους ακραίους συντηρητικούς και αναφερόμαστε σε συζητήσιμους συνανθρώπους μας.
Σε αυτή την περίπτωση φαίνεται ακόμη περισσότερο η ζημιά που έχει προκαλέσει η woke «κουλτούρα» στην ίδια την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ (το πλήγμα που έχει επιφέρει γενικότερα η woke κοινότητα στην ισότητα και τη δημοκρατία, το έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει).
Εξηγώ: βλέπω ανθρώπους ανοικτόμυαλους και προοδευτικούς γύρω μας, να αντιτίθενται εν μέρει το σχετικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης διότι το μεταφράζουν στο μυαλό τους ως μία νίκη της woke κοινότητας, που μεταξύ άλλων έχει κάνει σημαία της τέτοιου είδους κινήσεις για να «περάσει» υπογείως τη δική της ατζέντα.
Με άλλα λόγια, υπάρχουν άνθρωποι που αποδεδειγμένα ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τα γκέι ζευγάρια και παρόλα αυτά πλέον εμφανίζονται επιφυλακτικοί σε αυτή την περίπτωση. Δεν συμφωνώ και επαναλαμβάνω ότι τα ίσα δικαιώματα θα έπρεπε ήδη να έχουν καθιερωθεί, δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό· ωστόσο τους κατανοώ. Γιατί έτσι λειτουργεί ο κάθε άνθρωπος: αντιδραστικά. Όταν βλέπει ένα κύμα αντιδημοκρατικότητας και επιβολής (όπως έγινε και με τους ακροδεξιούς πριν κάποια χρόνια στη χώρα μας, ονόματα δεν λέμε), αυτόματα μπαίνει σε θέση άμυνας. Όταν βλέπει από μία κοινότητα να κάθεται στα social media και να μοιράζει μίσος, να απειλεί ευθέως οποιονδήποτε έχει το θράσος να αναπνέει, να λογοκρίνει, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα παχυλές χρηματοδοτήσεις, τότε ναι, δικαίως μπαίνει σε θέση άμυνας. Εξάλλου, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που εμφανίζονται επιφυλακτικοί, ανησυχούν για τα παιδιά τους και την πλύση εγκεφάλου που δέχονται καθημερινά από τους βόθρους που ονομάζονται «τηλεόραση» και «social media».
Αν νομίζετε ότι υπάρχει υπερβολή στα παραπάνω, ας θυμηθούμε ότι σε όλη αυτή την παράνοια, αυτή η κοινότητα -που έχει συνταχθεί πλήρως με την ελίτ και όσους κινούν τα νήματα σε αυτόν τον πλανήτη- έχει τη δύναμη μέσω προπαγάνδας να τα βάλει ακόμη και με τον Elon Musk! Επίσης, αυτή η κοινότητα έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη «Χιονάτη και τους 7 Νάνους» στη Χιονάτη και 6 τύπους/τύπισσες κανονικού ύψους και διαφόρων χρωμάτων, για να μην πούμε για το τραύμα που μας προκάλεσε η έγχρωμη γυναίκα «Schwarzenegger» στην απομίμηση του θρυλικού «Predator».
Οπότε ναι, το νομοσχέδιο είναι μία μεγάλη κοινωνική/πολιτική πρόοδος που θα διευκολύνει τις ζωές συνανθρώπων· αρκεί να μη το οικειοποιηθεί η woke ατζέντα για να μοιράσει ξανά το δηλητήριό της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης