Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μέγαρα: Δεν ήταν η πρώτη φορά που ξυλοκοπήθηκε ο 4χρονος - Σε κωματώδη κατάσταση το παιδί

Μέγαρα: Δεν ήταν η πρώτη φορά που ξυλοκοπήθηκε ο 4χρονος - Σε κωματώδη κατάσταση το παιδί
Η 29χρονη μητέρα του παιδιού κατήγγειλε ότι ο 25χρονος δράστης που καταζητείται, κακοποιούσε την ίδια και τα τέσσερα παιδιά της
Έναν εφιάλτη ζούσε το 4χρονο αγόρι από τα Μέγαρα που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Παίδων μετά από τον ξυλοδαρμό του από τον πατριό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι η τρίτη φορά και όχι η πρώτη το παιδί καθώς είχε ξανανοσηλευτεί μετά από ξυλοδαρμό από τον ίδιο δράστη.
Η 29χρονη μητέρα του παιδιού κατήγγειλε ότι ο 25χρονος δράστης που καταζητείται, κακοποιούσε την ίδια και τα τέσσερα παιδιά της τα οποία έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Για το περιστατικό της βάναυσης κακοποίησης του 4χρονου μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου:
«Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ χωρίς να υπάρχει η αιτία του τραυματισμού, δεν δηλώθηκε ποτέ, η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε από το νοσοκομείο τις προηγούμενες φορές όπως και αυτή τη φορά. Έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με την συγκεκριμένη οικογένεια, η εντολή του εισαγγελέα ήταν να παραμείνουν στο νοσοκομείο και τα 4 παιδιά. Ο δράστης αναζητείται παντού», δήλωσε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης