Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κεραυνοί Κούγια - Μήνυση του Ολυμπιακού για σύσταση συμμορίας: «Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο - Θα τους βάλω φυλακή»

Κεραυνοί Κούγια - Μήνυση του Ολυμπιακού για σύσταση συμμορίας: «Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο - Θα τους βάλω φυλακή»
Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για να καθαρίσει - όπως δήλωσε- το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. «Θα τους κλείσω φυλακή, όπως έκανα και με τους προηγούμενους»
Με σφοδρά πυρά κατά πάντων, ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το Καραισκάκης, ενημέρωσε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση με εγκαλούμενους τους διαιτητές της αναμέτρησης με την ΑΕΚ αλλά και τους Μπαλτάκο - Μάνταλο για σύσταση εγκληματικής συμμορίας στο ποδόσφαιρο.
Ακόμη, ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε επίσης σε 19 διαιτητικά λάθη, τα οποία καταγγέλλει ο Ολυμπιακός πως έλαβαν χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου και νομικού συμβούλου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έρχεται λίγες ημέρες μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και τις καταγγελίες που είχε κάνει ο κ. Κούγιας για την «εγκληματική οργάνωση που έχει κολλήσει σαν βδέλλα στο ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά τα όσα κατήγγειλε:

«Θέλω να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο»

«Δεν παίρνω αμοιβή. Δεν πληρώνομαι για να είμαι εδώ» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε και για το παρελθόν του. «Ήμουν Παναθηναϊκός μέχρι τότε που ο Λιάνης είπε στον Πέτρο Θεοδωρίδη αν θέλει κάποιον να μη φοβάται κανέναν. Έτσι έγινα αναπληρωτής πρόεδρος στον Ηρακλή» σημείωσε, τονίζοντας ότι «πάνω από όλα υπάρχει η ηθική και εντιμότητα».

«Πάνω από την ομάδα είναι οι Aρχές»

Ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ότι ο ίδιος έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να διώξει τη βρωμιά από το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Προσπάθησα να καθαρίσω το ποδόσφαιρο και το 2002 και το 2012» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
«Τσακογιάννης, Μπέος, και Παπαδόπουλος αποτελούσαν εγκληματική οργάνωση και για αυτό και τους κατήγγειλα» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.
«2002 εγώ κατήγγειλα την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Υπουργός Αθλητισμού ο Φλωρίδης, υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Χρυσοχοΐδης» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι τα δύο αυτά πρόσωπα καλούνται και σήμερα να «καθαρίσουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Έχω πληρώσει 1 εκατ. ευρώ για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου» πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος για την πορεία του ως διοικητικός ηγέτης ποδοσφαιρικών ομάδων.
«Με ενδιέφερε ο Τσακογιάννης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, γιατί αυτούς είχε να ανταγωνιστεί η Παναχαϊκή» τόνισε ο κ. Κούγιας, για τις καταγγελίες του σχετικά με το σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αυτοί είναι οι αρχηγοί της εγκληματικής οργάνωσης»

Ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ότι η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει καταθέσει μήνυση εναντίον τον Δανιήλ και Ντάσιου, τους οποίους καταγγέλλει ως αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
«Να μην κοιμάται ήσυχος κανένας από εδώ και πέρα» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε και για τα όσα είχε αναφέρει για το πρόσωπο του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. «Τότε δεν ήξερα τον Μαρινάκη καθόλου. Πίστευα ότι επικεφαλής όλων αυτών ήταν ο Μαρινάκης. Όμως στη συνέχεια είδα ότι δεν μιλούσε πουθενά» σημείωσε.
«Ποιος κάνει κουμάντο τώρα στο ποδόσφαιρο. Κάνει ή δεν κάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος; Ανεξάρτητα του τι είπε η Επιτροπή Δεοντολογίας ότι δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας για το πρόσωπο που κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα προηγούμενα περιστατικά

«Κάντε μια έρευνα ποιος πήγε να σκοτώσει τον Μπάκα το 1995» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας, συμπληρώνοντας: «ψάξτε να βρείτε γιατί έδειραν τον Βασσάρα το 2010». «Ο υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών της Γ’ Εθνικής, Τσαχειλίδης έφαγε πολύ ξύλο μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα της ΑΕΚ» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
«2014 υπεύθυνος της ΚΕΔ ο Ζωγράφος. Πόσο ξύλο έφαγε; Και αφήστε και το άλλο το χυδαίο, ο Θωμαϊδης δημοσιοποίησε κασέτες με επικοινωνία του Ζωγράφου μέσα από το αυτοκίνητο του» τόνισε ο κ. Κούγιας, ο οποίος αναρωτήθηκε «τι συνέβη με Κύζα, Κύρκο και ποιοι πυροβόλησαν για να σκοτώσουν τον Λίβα;».
«Το 2019 έγινε ντου στα αποδυτήρια στον αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος. Κανείς δεν έψαξε το πως και το γιατί» πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας: «Ο Καρυπίδης έφαγε το ξύλο της αρκούδας στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και δεν έγινε ούτε μήνυση».

«Θα τους κλείσω φυλακή»

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για να καθαρίσει - όπως δήλωσε- το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. «Θα τους κλείσω φυλακή, όπως έκανα και με τους προηγούμενους» σημείωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και νομικός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Πυρά κατά της κυβέρνησης

Στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια βρέθηκε και η κυβέρνηση, με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τονίζει ότι η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ήταν λανθασμένη.
«Βγήκε αυτό το εξαιρετικό παιδί ο Παύλος Μαρινάκης, όμως καταξεφτιλίστηκε και καταξεφτίλισε και τον πρωθυπουργό όταν είπε ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με ένα πέναλτι» σημείωσε ο κ. Κούγιας.

«Είναι όλα στημένα στο ποδόσφαιρο»

«Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των μελών της ΚΕΔ από το 2014» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. «Θέλουμε να μάθουμε ποιοι επικοινώνησαν με τους εγκληματίες διαιτητές της Κυριακής» συμπλήρωσε ο γνωστός ποινικολόγος.
«Έχουμε πληροφορίες πως και παιχνίδια της Α’ Εθνικής είναι στημένα» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης