Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στον Βόλο: Ένας 50χρονος σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του επειδή βίαζε την κόρη του

Έγκλημα στον Βόλο: Ένας 50χρονος σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του επειδή βίαζε την κόρη του
Ο δράστης παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ομολογώντας το έγκλημα
Νεκρός από σφαίρες κυνηγετικού όπλου του κουνιάδου του είναι ένας 33χρονος , Αλβανικής καταγωγής, στον Βόλο, καθώς βίαζε την κόρη του 50χρονου δράστη από τα 9 της χρόνια.
Ο 50χρονος, επίσης Αλβανικής καταγωγής, σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του, μετά την αποκάλυψη της 18χρονης σήμερα κόρης του ότι ήταν θύμα βιασμού του θείου της από την ηλικία των 9 χρόνων.
Ο δράστης παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε, καθώς φέρεται να είπε ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του αφού το πρωί της Τρίτης 9/1 η κόρη του, του αποκάλυψε ότι ο θείος της την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.
Οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Για το περιστατικό η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:
"Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.
Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.
Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης