Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα σε βάρος των δύο δραστών

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα σε βάρος των δύο δραστών
Στον Ανακριτή την Τετάρτη 10/1 οι δύο δράστες
Σχετικά Άρθρα
Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου, η σορός της οποίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8/1 σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά ημέρες μετά την εξαφάνισή της.
Δράστες είναι ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, που συνελήφθησαν και σύμφωνα με την ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), αλλά κια της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Η δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία διαβιβάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην εισαγγελέα.
Την Τετάρτη 10/1 οι δύο κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν στον 4ο τακτικό ανακριτή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης κια να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης