Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες – Τι καιρό θα κάνει τα Θεοφάνεια

Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες – Τι καιρό θα κάνει τα Θεοφάνεια
Στα βορειο δυτικά για την Πέμπτη 4/1 προβλέπονται κάποιες επίσης ασθενείς τοπικές μπόρες το πρωί μέχρι και το μεσημέρι στις δυτικές περιοχές και κάποια τοπικά φαινόμενα
Με τοπικές βροχές και μπόρες αναμένεται το ξεκίνημα της Πέμπτης 4/1, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Ειδικότερα, στα βορειο δυτικά προβλέπονται κάποιες επίσης ασθενείς τοπικές μπόρες το πρωί μέχρι και το μεσημέρι στις δυτικές περιοχές και κάποια τοπικά φαινόμενα κυρίως στις πιο ηπειρωτικές, κοντά στις ορεινές περιοχές της δυτικής Πελοποννήσου και της βορειοδυτικής Ελλάδας, αλλά και στην περιοχή των Δωδεκανήσων.
Με αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει η ημέρα και με εξαίρεση κάποιες ομίχλες κυρίως στην περιοχή του Έβρου, που δεν αποκλείεται να κρατήσουν μέχρι και το μεσημέρι και το βράδυ.
Το μεσημέρι σχεδόν ανοιξιάτικες θερμοκρασίες από 10 έως 14 βαθμούς στα ορεινά ημιορεινά και στα πεδινά της νότιας χώρας και στα νησιωτικά τμήματα κοντά στους 18 με 19 και 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι όποιες τοπικές βροχές θα διατηρηθούν κυρίως πολύ τοπικές όμως στην περιοχή των Δωδεκανήσων.
Δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στα 4 με 5 μποφόρ, κυρίως στα δυτικά, βορειοδυτικά και βόρεια, όσο πιο νότια και κυρίως προς το Κρητικό πέλαγος. Δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 7 πολύ πρόσκαιρα και τα 8 μποφόρ εκεί.
Στις ευπαθείς μικρές περιοχές δεν αποκλείεται θερμοκρασία να είναι και 5 με 6 βαθμούς πιο χαμηλή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης