Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών στον Έβρο – Επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας 24 μη νόμιμους μετανάστες

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών στον Έβρο – Επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας 24 μη νόμιμους μετανάστες
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών σε περιοχές του Έβρου που επιχείρησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 24 μη νόμιμους μετανάστες, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31/12), ο ένας διακινητής οδηγώντας Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνειακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει επιμελώς στο ρυμουλκούμενο, 18 μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.
Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 6 μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν τα οχήματα και κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Φερών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης