Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη για κορωνοϊό: Αύξηση 40% των εισαγωγών στα νοσοκομεία - Ήπια η νέα υποπαραλλαγή

Παγώνη για κορωνοϊό: Αύξηση 40% των εισαγωγών στα νοσοκομεία - Ήπια η νέα υποπαραλλαγή
«Mετά από τρία χρόνια εμπειρίας, δεν χρειάζονται συστάσεις για τις μάσκες», σχολιάσε η Μ. Παγώνη
Σχετικά Άρθρα
«Η νέα υποπαραλλαγή είναι ήπια, δεν κάνει πυρετό και δεν κάνει πνευμονίες», τόνισε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Μ. Παγώνη, αναφερόμενη στον κορωνοϊο, σημειώνοντας πως «υπάρχει αύξηση περίπου στο 40% στα νοσοκομεία» των εισαγωγών.
Η κα Παγώνη μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά πως «αυτή είναι η εποχή που ξέρουμε όλοι ότι είναι της έξαρσης των ιώσεων».
Πρόσθεσε δε, πως «έχουν αυξηθεί οι θάνατοι και οι εισαγωγές σε απλές και ειδικές κλίνες».
Υπογράμμισε πως η κορύφωση θα συνεχιστεί , ενώ για τις ουρές στα φαρμακεία σχολίασε πως «ήταν απίστευτες» και εξήγησε ότι «όλοι είχαν κρούσματα στο περιβάλλον τους».
Για τις μάσκες, σχολίασε ότι «μετά από τρία χρόνια εμπειρίας, δεν χρειάζονται συστάσεις για τις μάσκες».
Σε ερώτηση για το αν πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο της γρίπης ενώ έχει κάποιου είδους αδιαθεσία, διευκρίνισε ότι «αν έχεις μία αδιαθεσία, δεν πας να κάνει κανένα εμβόλιο», ενώ συνέστησε «ακόμα και τώρα, όσοι έχουν υποκείμενα, να το κάνουν».

Για το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό

Σχετικά με το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό, η κα Παγώνη διερωτήθηκε «γιατί δημιουργήθηκε θέμα για μία γιορτή που γίνεται 20 χρόνια;».
«Δεν δικαιολογώ απολύτως τίποτα», είπε και πρόσθεσε ότι,«οι γιορτές στα νοσοκομεία πρέπει να γίνονται, γιατί τρία χρόνια, αυτό το προσωπικό που βλέπετε εκεί δεν έχει πάει σπίτι του».
«Το θέμα είναι η διοικήτρια του νοσοκομείου, γιατί είναι αυτή στη θέση και όχι κάποιος άλλος», κατέληξε, αποδίδοντας εκεί το θέμα που δημιουργήθηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης