Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λήμνος: Νεκρός ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου - Πνίγηκε στη διάρκεια ψαρέματος

Λήμνος: Νεκρός ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου - Πνίγηκε στη διάρκεια ψαρέματος
Είχε μεταβεί για  υποβρύχια αλιεία στην περιοχή όρμου Κέρου
Νεκρός εντοπίστηκε στη Λήμνο ο 50χρονος αδελφός του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου.
Ο 50χρονος είχε πάει για ψάρεμα στην περιοχή όρμου Κέρου και ενημερώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30/12 η Λιμενική Αρχή της Μύρινας ότι αγνοείτο.
Ξεκίνησαν έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και ιδιωτικά σκάφη και τελικά, η σορός του επαγγελματία ψαρά εντοπίστηκε από ιδιώτη  στην παραλία ΑΜΝΙΟΥ.
Το κέντρο διασκέδασης Barbarella στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, δεν θα λειτουργήσει. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι "στη δύσκολη αυτή στιγμή όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο".
Σημειώνεται ότι το 2021 ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει και τον άλλον αδερφό του από ανακοπή καρδιάς, επίσης σε ηλικία 50 ετών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο.
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη.
Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).
Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου.
Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης