Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μέγαρα: Σύλληψη 36χρονου που εμφανίζεται σε βίντεο να πυροβολεί στον αέρα - Ακόμη δύο ταυτοποιήσεις ατόμων

Μέγαρα: Σύλληψη 36χρονου που εμφανίζεται σε βίντεο να πυροβολεί στον αέρα - Ακόμη δύο ταυτοποιήσεις ατόμων
Οι 5 από τους κάλυκες που κατασχέθηκαν, βρέθηκαν στο σημείο όπου είχε ληφθεί το πρώτο βίντεο
Στη σύλληψη ενός 36χρονου σε καταυλισμό στα Μέγαρα, ο οποίος είναι ο ένας από τα τρία άτομα (32, 36 και 28 ετών) που εμφαίνονται σε τρία διαφορετικά βίντεο στο διαδίκτυο να προβαίνουν σε πυροβολισμούς στον αέρα, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Ειδικότερα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνελήφθη ο 36χρονος μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 22/12, το πρωί σε καταυλισμό στα Μέγαρα.
Προηγήθηκε κατάλληλη έρευνα, που αρχικά περιλάμβανε βίντεο το οποίο αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα, ενώ στη συνέχεια από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν ακόμη δύο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εξακριβώθηκε ότι οι πυροβολισμοί πραγματοποιούνται με το ίδιο πολεμικό υποπολυβόλο.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκαν τα στοιχεία των ατόμων που προβαίνουν στις έκνομες ενέργειες και οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, ομάδων Ο.Π.Κ.Ε και ΔΙ.ΑΣ της Άμεσης Δράσης.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 36χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κατασχέσεις

Από τις 6 συνολικά έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, καθώς και σε εξωτερικό χώρο, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-τσαντάκι που περιείχε 4 φυσίγγια των 9 χιλιοστών και
-8 κάλυκες πυροδοτημένων φυσιγγίων πυροβόλου όπλου των 9 χιλιοστών και κάλυκας των 0,45 χιλιοστών.
Σημειώνεται ότι 5 από τους κάλυκες που κατασχέθηκαν, βρέθηκαν στο σημείο όπου είχε ληφθεί το πρώτο βίντεο.
Επιπλέον, προέκυψε ότι οι δύο που ταυτοποιήθηκαν από κοινού με έναν 29χρονο, εμπλέκονται σε πρόσφατη υπόθεση ληστείας εντός του ίδιου καταυλισμού.
Τα ανευρεθέντα πειστήρια αποστέλλονται για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης