Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρήτη: Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει… κηδεία αξίας 1.000 ευρώ – «Το... δώρο είναι χωρίς ημερομηνία λήξης»

Κρήτη: Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει… κηδεία αξίας 1.000 ευρώ – «Το... δώρο είναι χωρίς ημερομηνία λήξης»
Το δώρο «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον
Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει smartphone, iPhone, τηλεοράσεις αλλά και… δωρεάν κηδείες, για την οικονομική ενίσχυση Αθλητικών Ακαδημιών στην Κρήτη.
Ο κ. Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, μίλησε στην ΕΡΤ για την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα, ώστε να πληρώσουν ρούχα και προπονητές των παιδιών στις ακαδημίες, αλλά και για τα τρία μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου που είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iPhone, μία… κηδεία που κοστίζει 1.000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός, και μία τηλεόραση 75 ιντσών, για τον τρίτο.
Αφού ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια, διευκρίνισε πως το δώρο «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον», όπως γράφει και το λαχείο.
Ο κ. Κοκοσαλάκης πρόσθεσε: «Και το άλλο που δεν γράφεται στο λαχνό είναι το ότι είναι και χωρίς ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης