Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θετική εξέλιξη - Αποκτά στέγη στην Αθήνα το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – Εντός του 2024 η αγορά

Θετική εξέλιξη - Αποκτά στέγη στην Αθήνα το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – Εντός του 2024 η αγορά
Η απόκτηση του κτιρίου από το ΕΑΠ θα δώσει νέα διάσταση στην παρουσία του στην Αθήνα ενώ η γειτνίαση με σημαντικούς χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) επιτέλους αποκτά μόνιμη στέγη στην Αθήνα.
Μετά την προηγούμενη αποτυχία στην απόκτηση κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδιαίτερα δραστήρια διοίκηση του ΕΑΠ βρήκε την ιδανική λύση για τη στέγαση των υπηρεσιών του στην Αττική.
Φαίνεται ότι έχει έλθει σε συμφωνία με κατασκευαστική εταιρία μεγάλης αξιοπιστίας για την απόκτηση και ανακαίνιση αξιοπρόσεκτου κτιρίου εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων σε μικρή απόσταση από το σταθμό Μετρό των Σεπολίων που αποτέλεσε στο παρελθόν έδρα εμβληματικού εντύπου και υπερκαλύπτει τις ανάγκες του ΕΑΠ.

Η απόκτηση του κτιρίου από το ΕΑΠ θα δώσει νέα διάσταση στην παρουσία του στην Αθήνα ενώ η γειτνίαση με σημαντικούς χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως το Καπνεργοστάσιο, προσδίδει στην επιλογή της διοίκησης του ΕΑΠ έντονα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το κτίριο αναμένεται να αποκτηθεί εντός του 2024 και η απόκτησή του θα συμπέσει με διοικητικές εξελίξεις στις οποίες ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ αναμένεται να έχει κεντρικό ρόλο.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) είναι δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό ίδρυμα, Ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στην Πάτρα.
Σημαντικές ιδιαιτερότητες του πανεπιστημίου είναι η συμμετοχή των φοιτητών στις δαπάνες σπουδών τους και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης