Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί - Στο νοσοκομείο τρεις σοβαρά τραυματίες

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί - Στο νοσοκομείο τρεις σοβαρά τραυματίες
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά τρία άτομα
(upd) Στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς μεταφέρθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου 16/12 τρία άτομα που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο Γκάζι.
Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από κλαμπ στο Γκάζι, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος που επέβαινε σε αυτοκίνητο στις 7 το πρωί άνοιξε πυρ έξω από το κλαμπ επί της οδού Ιάκχου.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά τρία άτομα από την Κρήτη, 24, 28 και 33 ετών αντίστοιχα,  τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο είναι αδέλφια και είχαν έρθει στην Αθήνα για bachelor party.
Ο ένας από τους 3 είναι βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι.

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Έρευνες διεξάγει στην περιοχή η Ελληνική Αστυνομία, που έχει αποκλείσει το σημείο, συλλέγοντας στοιχεία για το περιστατικό μέσα από μαρτυρίες και υλικό από κάμερες.
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβόλησε τουλάχιστον 7 φορές κατά των τριών ατόμων, ενώ στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε  διαπληκτισμός ανάμεσα στα δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα μαύρο τζιπ - ο ένας εκ των οποίων πυροβόλησε - και τους 3 Κρητικούς.
Πάντως, για την ΕΛ.ΑΣ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης