Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη απαντά στον Ολυμπιακό: Είναι στην κρίση της Πολιτείας να αποφασίζει για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη απαντά στον Ολυμπιακό: Είναι στην κρίση της Πολιτείας να αποφασίζει για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών
«Απόλυτα δικαιολογημένο το μέτρο» λένε πηγές του Υπουργείου
Είναι στην κυριαρχική κρίση της ελληνικής Πολιτείας να αποφασίζει τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όταν αυτοί μάλιστα αξιολογούνται ως υψηλής επικινδυνότητας, αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Αθλητισμού.
Τα όσα προηγήθηκαν – ειδικά με τη δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών, για την οποία έχει υπάρξει ομολογία – δικαιολογούν εν προκειμένω απολύτως το μέτρο αυτό.
Αυτό δηλώνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χαρακτήρισε παράλογη και άδικη την απαγόρευση εισόδου φιλάθλων στο παιχνίδι του Europa League με την Τόπολα, σε αντίθεση με τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι και του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι, τα οποία θα διεξαχθούν με κόσμο στις εξέδρες την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διατηρεί απαρέγκλιτα μια σταθερή στάση έναντι κάθε μορφής βίας, την οποία επιβεβαιώνει με πράξεις, όχι στα λόγια.
Στο πλαίσιο αυτό κάθε πρωτοβουλία που κατατείνει στην εξάλειψη οποιασδήποτε ακραίας συμπεριφοράς από τα γήπεδα είναι καλοδεχούμενη και ελπίζουμε να είναι αποτελεσματική. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει η πρωτοβουλία αυτή να είναι και επαρκώς αιτιολογημένη και να διέπεται από σοβαρότητα.
Έπειτα από το πρόσφατο τραγικό συμβάν και τον τραυματισμό του άτυχου Αστυνομικού, για τον οποίο ευχόμαστε να βγει νικητής στην κρίσιμη μάχη που δίνει όλοι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκαν (για άλλη μια φορά…) από την Ελληνική Κυβέρνηση κάποια μέτρα για την αντιμετώπιση των φαινομένων οπαδικής βίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης