Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται βίαιη ψυχρή εισβολή - Χιόνια και σε υψόμετρα 200 μέτρων

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται βίαιη ψυχρή εισβολή - Χιόνια και σε υψόμετρα 200 μέτρων
έντονες χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους στα ορεινά της χώρας την ερχόμενη Παρασκευή
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, καταιγίδες και έντονες χιονοπτώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους στα ορεινά της χώρας την ερχόμενη Παρασκευή. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε συννεφιές στα δυτικά και στα ανατολικά από τον βορρά έως τον νότο. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε ενδιάμεσα ανοίγματα του καιρού και το βράδυ θα ενταθούν στα ΒΔ της Ελλάδας.
Έτσι φαινόμενα με βροχές αναμένονται στα ΒΔ της χώρας από το μεσημέρι και μετά και το βράδυ θα γίνουν πιο δυνατές οι βροχές στα ΒΔ όπως και στα βόρεια σύνορα της χώρας.
Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 22 βαθμούς στα κεντρικά, στους 21 στα δυτικά και στους 19 με 20 στα ανατολικά. Στα βόρεια της χώρας η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 18 βαθμούς και στα νότια τους 25. Στην Αττική, για την Πέμπτη θα έχουμε αραιές συννεφιές με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε από το πρωί αραιές συννεφιές οι οποίες θα πυκνώνουν όσο φτάνουμε στο βράδυ. Μέσα στη νύχτα θα έχουμε και βροχές. Η θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα αλλάξει παντού με βροχές από το πρωί και χιόνια από τα βόρεια δυτικά έως και τα βόρεια ανατολικά.
Το Σάββατο, σχεδόν παντού θα έχουμε βροχές και κακοκαιρία με τις χιονοπτώσεις να κατεβαίνουν μέχρι και τα ορεινά της Πελοποννήσου. Μάλιστα στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται αξιόλογες χιονοπτώσεις ακόμη και σε υψόμετρα 200 μέτρων.
Την Κυριακή τα φαινόμενα θα επιμείνουν στα κεντρικά και θα υποχωρήσουν στα δυτικά και τα βόρεια με νέες χιονοπτώσεις να πέφτουν στην ηπειρωτική κεντρική χώρα. Τη Δευτέρα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση με βροχές σε Αιγαίο και Κρήτη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης