Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις για τα επεισόδια στου Ρέντη: Προαναγγέλλει κι άλλες συλλήψεις ο Οικονόμου - Κατονομάστηκε ο καθοδηγητής

Ραγδαίες εξελίξεις για τα επεισόδια στου Ρέντη: Προαναγγέλλει κι άλλες συλλήψεις ο Οικονόμου - Κατονομάστηκε ο καθοδηγητής
«Υπάρχει πλήθος στοιχείων» τονίζει ο υπουργός προστασίας του πολίτη
Θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τα επεισόδια στον αγώνα βόλει Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, επισημαίνοντας πως ο άνθρωπος που τους προμήθευσε με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα έχει κατονομαστεί.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε: «Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή,.
Έχει κατονομαστεί από το δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς.
Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες, ξύλα, πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου».
«Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης