Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απειλές της ΕΠΟ προς τους διαιτητές - Όποιος εμμείνει στην αποχή διαγράφεται από τους πίνακες

Απειλές της ΕΠΟ προς τους διαιτητές - Όποιος εμμείνει στην αποχή διαγράφεται από τους πίνακες
Οι διαιτητές εκτιμούν ότι η Ομοσπονδία δεν κάλυψε επαρκώς τα αιτήματα που αφορούσαν στην ασφάλειά τους
Οι Έλληνες διαιτητές δήλωσαν εκ νέου κώλυμα, για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας το σαββατοκύριακο (16-17/12), καθώς εκτιμούν ότι η Ομοσπονδία δεν κάλυψε επαρκώς τα αιτήματα που αφορούσαν στην ασφάλειά τους, προκειμένου να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο.
Η απόφαση έφερε αντίδραση από την πλευρά της ΕΠΟ, η οποία ζήτησε από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Σταύρο Μάνταλο να προχωρήσει σε ορισμούς, επί απειλής διαγραφής των διαιτητών που θα συνεχίσουν την αποχή.
Στις 6 Δεκεμβρίου και μετά τη συνάντηση με τους διαιτητές η Ομοσπονδία είχε εκφράσει την «απόλυτη στήριξή της» τόσο στο σώμα όσο και στην απόφαση για αποχή.
Η τιμωρία, αν εφαρμοστεί, περιλαμβάνει και τους διεθνείς.
Το μήνυμα που εστάλη στους διαιτητές -από την επιτροπή συντονισμού τους- προέτρεπε να δηλώσουν κώλυμα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, αναφέροντας:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σε συνέχεια της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας για αποχή από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις επ’ αόριστον σας υπενθυμίζουμε ότι για τυπικούς λόγους πρέπει να δηλώσουμε το ΚΩΛΥΜΑ μας στην πλατφόρμα για την επόμενη αγωνιστική.
Σε περίπτωση που έχουμε θετική εξέλιξη ως προς τα αιτήματα μας θα επανεξετάσουμε την θέση μας μέσω ψηφοφορίας στις επόμενες ημέρες. Σας παρακαλούμε το ΚΩΛΥΜΑ όπως μπει το αργότερο μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 14:00.
Με εκτίμηση
Οι διεθνείς διαιτητές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης